ANKARA / SİNCAN - Sincan Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

Tübitak4006 Bilim Fuarları kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan fuarımız 2 Mayıs 2024 saat 10:30'da açılacaktır.

Nis

28 Nisan'da yapılacak olan EKPSS girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Nis

Okulumuzda E-Twinning kapsamında projeye başlanmıştır.

Nis

Okulumuz öğretmenleri  Sırbistan'ın Niş şehrinde bulunan Specijalna Skola Sa Domom Ucenika Bubanj okulunda iş başı gözlem hareketliliği gerçekleştirmiştir.

Şbt

EKPSS Başvuruları 12-29 Şubat 2024 tarihlerinde osym.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem ara tatili başlıyor. Yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize tadı doyasıya çıkarılacak iki hafta diliyoruz.

5 Şubat tarihi itibari ile 2. Dönem başlayacaktır.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” ile çeşitli nedenlerle toplumsal yaşam alanlarında çeşitli engellerle karşı karşıya bırakılan bireylere yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Ekm

Okul öğretmen ve öğrencilerimize okul hemşiremiz tarafından "Kişisel Hijyen" eğitimi verildi.

Kişisel Hijyen Eğitimi Sunusu için tıklayınız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını daha büyük gururla kutlamak için 100. yıl Cumhuriyet kodluyoruz. Öğrencilerin hem kodlama konusunda bilinçlenmesi hem Cumhuriyetimize daha fazla çosku katmasını sağlamak için bu kodlama etkinliğine katılıyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin, öğretmen ve idarecilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası İlçe Kutlama Programı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.